Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Tato křidélka z fritézy představují zdravější alternativu klasických smažených křidélek. Díky kombinaci vybraného koření v marinádě získají křidélka bohatou chuť, zatímco horkovzdušná fritéza zajistí jejich dokonalou křupavost s minimálním množstvím oleje.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 081 kJ / 1 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,88 g |
Tuky | 139,65 g |
Vláknina | 1,11 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 4,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zYE
Moje poznámka
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zYE
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 9 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 34 minutami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 40 minutami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 1 hodinou
Boloňské špagety
Toxic runner před 1 hodinou
Chilli hovězí
Antonausprag před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 2 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 3 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 6 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 7 hodinami
Suroviny:
křídla kuřecí,
majonéza,
omáčka chilli sladká,
hořčice,
paprika sušená sladká,
omáčka sojová,
česnek sušený,
pepř,
paprika sušená pálivá,
sůl
Komentáře (4)