Fazolová pomazámka
Luštěniny jsou stále ještě nedoceněnou potravinou. Přitom mohou s přehledem nahradit i pořádnou porci masa. Přípravu receptu zjednodušíme využitím konzervovaných fazolí. Jednoduchá a pozoruhodně chutná pomazánka bude dílem několika minut.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 193 kJ / 46 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 2,88 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 1,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fazole slijeme, propláchneme pod tekoucí vodou a dáme do misky. Fazole promixujeme dohladka tyčovým mixerem.
Krok 2: Přidáme pomazánkové máslo, sůl, pepř a promícháme.
Krok 3: Na závěr do pomazánky zlehka vmícháme na nudličky nakrájený pórek.
Zveřejněno 15. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová pomazámka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPRl
Moje poznámka
Fazolová pomazámka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPRl
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 22 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 24 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 32 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 1 hodinou
Bublanina II
Frana74 před 3 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 5 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Suroviny:
fazole,
pomazánkové máslo,
sůl,
pepř mletý,
pórek
Komentáře (2)