

Fazolové karbanátky
Suroviny
- 200 g bílých fazolí
- 150 g uzeného masa
- 100 g brambor
- 1 cibule
- 2 vejce
- majoránka
- mletý černý pepř
- sůl
- strouhanka
- olej
Postup přípravy receptu
Zemiaky uvaríme v šupke a s uvarenou fazuľou zomelieme.
Cibuľu opražíme na oleji a pridáme spolu s mäsom pokrájaným na kocky, vajíčkami, soľou, korením a majoránom k fazuli. Všetko premiešame a podľa potreby zahustíme strúhankou.
Zo zmesi tvarujeme fašírky, ktoré obaľujeme v strúhanke a vyprážame na oleji. Podávame s ľubovoľnou prílohou a zeleninovým šalátom.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Fazolové karbanátky
-
Tak mně to chutnalo moc - ani vyfotit jsem nestačila
-
anička: fazuľa je v surovom stave, ale sú to približné množstvá, môžeš si to prispôsobiť, ako chceš, aj množstvo mäsa. Robím to odhadom
-
Ty bílé fazole jsou uvedeny v surovinách v syrovém stavu nebo už uvařené
Děkuji za odpověď.
-
Jůů to se mi moc líbí
+10
-
co ti lidi nevymyslí
že, Terízku
vypadá to ozaj bohovsky -
Ukládám a určitě vyzkouším
-
mne by to chutilo aj bez mäsa..
-
tejaja: Tejajko, já zase dělávám hrachové karbanátky, je si to podobné, protože po obojím nám uchází vzduch.......
Jinak je to dobré a netradiční, je k tomu dobré kyselé zelí. Dávám 5.bod -
to bych průbla...dali jsme se na fazolky a tohle jsem ještě nezkoušela
dobrý větrný nápad
-
katlie: každému sedí niečo iné, ku gulášu ( ani paprikášu či pörköltu ) takisto by si žiadny Maďar nedal knedlíky a predsa sa tak podávajú, však? Ale môžem ti povedať, že spolu so zeleninovým šalátom sedí tam aj ryža ( robila som uhorky, paradajky a cibuľu ).
-
Karbanátky budou dobré
a pro mě s bramorovou kaší nebo šťaouchanými brambůrky
-
katlie: a tu ryzu som si veru nevsimla....ja by som asi tiez zvolila inu prilohu, ale to je vecou chuti a u tejajovcov sa urcite dobre najedli
-
vypadají moc pěkně
+bodík
-
vypadá krásně, jen ta rýže mi k tomu vůbec nesedí.
-
To se mi moc líbí, já bych asi dala jak cibuli tak stroužek česneku a navíc přidám libeček