Fazolová pomazánka s uzeným masem

maris Kuchařka: maris

Pomazánky 0 názorů

Suroviny

300 g uvařených červených fazolí ( nebo konzervovaných )
150 g uzeného masa
1 šalotka
20 g másla
2 lžíce lahůdkového droždí
čerstvý tymián
2 -3 lžíce husté zakysané smetany
sůl
čerstvě mletý bílý pepř
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na menší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme jemně nakrájenou šalotku a necháme ji zesklovatět. Odstavíme z ohně a necháme zchladnout.

  2. Do sekáčku dáme fazole, drobně nakrájené uzené maso, připravenou šalotku, zakysanou smetanu a rozsekáme do jemné konzistence.
    Pomazánku dochutíme lísky tymiánu, lahůdkovým droždím, solí a pepřem.

Poznámka

Inspirace : Fazolové "sádlo" od hosty

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 28 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Fazolová pomazánka s uzeným masem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo