Přírodní krůtí řízky s omáčkou s paprikami
Jemné krůtí maso a sezónní zelenina, jakou jsou papriky, vytvoří společně chutné jídlo. Papriky budou díky odstranění slupky lépe stravitelné i chutnější. Pokrm podávejte s rýží, nebo jinou oblíbenou přílohou.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 687 kJ / 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,40 g |
Tuky | 16,10 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní krůtí řízky s omáčkou s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkY5w
Moje poznámka
Přírodní krůtí řízky s omáčkou s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkY5w
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 1 hodinou
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 3 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 3 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 3 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 3 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 3 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 4 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 5 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 5 hodinami
Suroviny:
prsa krůtí,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
olej olivový,
olej,
pyré rajčatové,
chilli,
bobkový list,
koření oregáno,
tymián,
sůl,
cukr,
pepř mletý
Komentáře (11)
Děkuji za hezký recept. Ty pečené papriky jsou luxusní!
Mám i vlastní kečup.
A prosím Tě, rajčatovým pyré se rozumí jen šťáva z rajčat? Já jsem totiž zavářela rajčata ve vlastní šťávě (bez slupek) a jedna sklenička se mi nechytla, že bych ji tam použila…