Panenka s červenou čočkou
Vepřová panenka se řadí mezi jemná masa a jejich příprava je snadná. Doměkka upečené plátky masa doplníme smetanovou červenou čočkou se slaninou a sušenými rajčaty. Bylinky se pak postarají o dokonalé dochucení.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 552 kJ / 1 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,84 g |
| Tuky | 66,16 g |
| Vláknina | 23,70 g |
| Cholesterol | 215 mg |
| Sodík | 983 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 71,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka s červenou čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5z0p
Moje poznámka
Panenka s červenou čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5z0p
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 21 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 22 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 23 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 1 hodinou
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 2 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 2 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 3 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 3 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 6 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
cibule,
čočka červená,
rajče sušené,
slanina anglická,
smetana na vaření,
parmazán,
sůl,
koření steakové,
pepř mletý,
vývar masový,
jíška tmavá instantní,
jíška světlá,
olej,
máslo,
petrželka,
tymián
Komentáře (3)