Kynutý závin s hruškami a nektarinkami
Bohatý hruškový závin s nektarinkami, ovesnými vločkami, rozinkami a ořechy se skvěle hodí na rodinnou oslavu. Příprava sice zabere díky kynutí malinko delší čas, ale výsledek za to rozhodně stojí. Potěšte své blízké lahodným moučníkem.
Suroviny pro 2 kusy
2kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 803 kJ / 4 972 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,44 g |
| Tuky | 185,64 g |
| Vláknina | 51,68 g |
| Cholesterol | 653 mg |
| Sodík | 586 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 709,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý závin s hruškami a nektarinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VONMz
Moje poznámka
Kynutý závin s hruškami a nektarinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VONMz
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 15 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 4 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 5 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 9 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 10 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 11 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 11 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 11 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 12 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 13 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
žloutek,
cukr krystal,
sůl,
mléko,
olej,
droždí,
hruška,
nektarinky,
pudink vanilkový,
cukr,
skořice mletá,
rozinky,
ořechy,
vločky ovesné,
vejce
Komentáře (2)