Chowder s treskou
Chowder je oblíbená americká polévka, obvykle připravená z mořských plodů či ryb. Protože je velmi hustá a sytá, můžeme ji podávat i jako hlavní chod. Tentokrát ji připravíme z tresky, čedaru, pórku a brambor.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 430 kJ / 2 254 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,15 g |
| Tuky | 168,68 g |
| Vláknina | 10,90 g |
| Cholesterol | 497 mg |
| Sodík | 3,14 g |
| Sůl | 7,72 g |
| Sacharidy | 64,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chowder s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/319DA
Moje poznámka
Chowder s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/319DA
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 8 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 10 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 11 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 12 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 41 minutami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 3 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 3 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 4 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 4 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 5 hodinami
Suroviny:
slanina,
máslo,
cibule,
pórek,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar rybí,
brambory,
smetana,
sýr chedar,
filet z tresky,
petrželka hladkolistá
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Přeji krásný zbytek roku a zdravý a šťastný ten rok příští… 😊
Přeji pěkné dny…
Kamarádka říkala, že tu si udělají na Vánoce.