Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Rychlovka v podobě bramborového guláše s uzeninou vylepšená přidáním fazolí. Fazole nejen zasytí, ale jsou i zdrojem důležitých vitamínů a minerálů. Proto našly fazole oblibu i v české kuchyni, kde je lze připravit na stovky způsobů.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 351 kJ / 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,05 g |
| Tuky | 26,72 g |
| Vláknina | 13,63 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 58,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqrN
Moje poznámka
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqrN
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 9 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 9 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 9 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 5 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 6 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 6 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 6 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 7 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 7 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 9 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 9 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 10 hodinami
Tématické fráze:
svým slovní druh
Suroviny:
klobása papriková,
brambory,
cibule,
česnek,
fazole červené ve slaném nálevu,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sádlo,
mouka hladká,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
majoránka
Komentáře (8)