Losos s černou čočkou
Losos patří mezi velmi oblíbené ryby jednak kvůli chuti, ale také díky rychlé přípravě. Filety jsou navíc bez kostí. Černá čočka díky své zemité chuti s lososem skvěle ladí.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s černou čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVw2
Moje poznámka
Losos s černou čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVw2
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 4 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 1 hodinou
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 4 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 4 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 4 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 5 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 5 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 6 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 6 hodinami
Suroviny:
losos,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
rozmarýn,
čočka černá,
cibule,
česnek,
celer řapíkatý,
pórek,
mrkev,
olej olivový,
ocet balsamiko,
rajče,
sůl,
pepř bílý,
pažitka
Komentáře (2)