Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Pečené mini kuřátko na provensálský způsob vás ihned dostane na francouzský venkov. Jednoduchost, která se skrývá v pečené zelenině a lahodném, šťavnatém masu vás překvapí komplexností a propojeností chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5G5R
Moje poznámka
Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5G5R
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 9 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 2 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 4 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 5 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 5 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 6 hodinami
Suroviny:
brambory,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
celer řapíkatý,
sůl,
pepř mletý,
tymián sušený,
citron bio,
máslo,
voda,
petržel
Komentáře (5)
Přeji hodně štěstí a pevné zdraví do nového roku. 😊
Měj se krásně. Užij si zbytek roku a v tom novém Ti přeji pevné zdraví a hodně štěstí. Ať se Ti daří… 😊