Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory

Dnes je to již retro zákusek, ale dříve býval klasikou v každé cukrárně. Piškotové bufflery obmazané a spojené čokoládovým krémem a potažené sladkým marcipánem, býval jedním z nejoblíbenějších.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 100 min Doba tepelné úpravy: 20 min Bez doby chlazení

120 min (100 min příprava + 20 min tepelná úprava, Bez doby chlazení)

17. 2. 2011 16:43

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

20 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 073 kJ / 3 364 kcal
Bílkoviny58,34 g
Tuky237,72 g
Vláknina4,25 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 508 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy245,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Brambory chutnají téměř jako ty kupované. Recept mi poskytla kamarádky maminka. Bohužel fotopostup chybí, spěchala jsem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jenny

4. 5. 2011 19:44

:yes:mňam:yes:

spagetka spagetka

17. 4. 2011 16:39

Jé tohle mi uniklo, to vypadá ale suprově!!!!!:-p:-p:yes::yes:

Zuzka - Cobra Zuzka - Cobra

22. 3. 2011 19:38

Markét: trouba předehřátá a možná stačí pootevřená, ale nezkoušela jsem. Vždy jsem měla troubu zcela otevřenou. Buffler by se měl pomalu sušit...

Markét

22. 3. 2011 18:42

V otevřené troubě dokořán? V předehřáté? Či stačí strčit do dvířek vařečku?

Lenullka

17. 2. 2011 19:54

jak od cukrářky

Zuzka - Cobra Zuzka - Cobra

17. 2. 2011 19:00

Děkuji :-)
Daniella O. - v čokoládové polevě s arašídy jako zákusek Pražské koule, také vynikající. Jinak těsto na bufflery se používá jako podklad pro likérové špičky, indiánky a nebo pařížské rohlíčky.

Daniella O. Daniella O.

17. 2. 2011 18:27

Pekny recept. Budou jiste vyborne i v cokoladove poleve, obalene v nasekanych arasidech :-p:yes::yes:+ 4.

dajens dajens

17. 2. 2011 17:46

Ty bych chtěla vyzkoušet, děkuji za recept :-p

mneneznas

17. 2. 2011 17:12

:yes: nádhera ukládám k vyzkoušení :-)):yes: bobík č.2 letí

ivulinka ivulinka

17. 2. 2011 16:56

Máš je moc hezké:yes:

Zuzka - Cobra Zuzka - Cobra

17. 2. 2011 16:49

Fantom: pečeno v době povánoční, bohužel již nejsou. Ale brzy se na ně opět chystám.

Fantom

17. 2. 2011 16:47

mohl bych dostat jednu bramboru:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zákusek brambora cukrářské brambory zákusek brambora recept pražské koule s arašidy recept pařížské brambory brambory zakusek pražské brambory zakusek pražske koule recept cukrářská brambora brambora zákusek brambory recept recept zákusek brambora recept na zákusek brambora zakusek prazska koule recept zákusky brambory cukrářské brambory recept zákusek brambor zakusek brambory pařížské koule brambory cukrářské

Suroviny: cukr krystal, mouka hladká, vejce, voda, máslo, mléko, pudink vanilkový, kakao, cukr, hmota potahovací, kakao

TopRecepty.cz

Brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mEl9