Krkonošské holubky
Plněné kapustové listy, takzvané holubky, nemusí mít pouze náplň z masa. Listy můžete naplnit restovanými čerstvými houbami s rýží. Tento velice chutný a bezmasý pokrm podáváme s vařenou rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkonošské holubky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8M1
Moje poznámka
Krkonošské holubky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8M1
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s karamelovým krémem a malinami
Přidáno před 3 hodinami
Květákový mozeček na topinky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 3 hodinami
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový máslový koláč
martiline před 23 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 54 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 2 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 4 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 6 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 7 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 7 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 7 hodinami
Suroviny:
listy kapustové,
houby čerstvé,
rýže,
cibule,
paprika čerstvá červená,
vejce,
olej,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
mouka hladká
Komentáře (5)