Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s vejcem
Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s pošírovaným vejcem jsou lahodným pokrmem, který spojuje svěžest křehké zeleniny s krémovou jemností. Dokonale připravené vejce dodá jídlu rafinovaný nádech a udělá z něj ideální volbu pro lehký oběd nebo večeři.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M873R
Moje poznámka
Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M873R
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 59 minutami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 2 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 3 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 3 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 4 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 4 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
TondaJ před 6 hodinami
Babiččina kulajda
Ivyjg před 6 hodinami
Suroviny:
lusky fazolové,
máslo,
olej,
mouka hladká,
sůl,
vývar masový,
smetana ke šlehání,
cukr krupice,
ocet,
vejce,
vejce
Komentáře (5)