Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Bylinkou, která doslova symbolizuje jaro, je medvědí česnek. V kuchyni má velké využití a a dodá spoustě různých pokrmů zajímavou jemnou a pikantní chuť. Přidat jej můžete i do vajíčkové pomazánky, kterou si nejlépe vychutnáte na čerstvém pečivu.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zVL
Moje poznámka
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zVL
Nejnovější recepty
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 2 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 2 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 2 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 2 hodinami
Domácí brusinková granola
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Gulášovka"z cukety
bozenka1 před 2 minutami
Nadýchaný perník
Bea před 1 hodinou
Slunečnicové sušenky
Janicee před 1 hodinou
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 2 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 14 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 15 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 16 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 16 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 17 hodinami
Suroviny:
vejce,
tvaroh ve vaničce,
cibule,
česnek mědvědí,
hořčice plnotučná,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)