Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 649 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,50 g |
Tuky | 11,95 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 97,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce nalijeme mléko, a přidáme všechny ostatní suroviny. Za stálého míchání přivedeme k varu. Poté povaříme ještě 2 minuty, stále mícháme.
Zveřejněno 23. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krupičná kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g46
Moje poznámka
Krupičná kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g46
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 2 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 14 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 19 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 25 minutami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 1 hodinou
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 3 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 12 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 13 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 14 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 14 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 14 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
Tématické fráze:
krupice recept,
dětská krupice recept,
recept na krupičnou kaši,
recept krupice,
dětská krupice,
krupice - recept,
jak uvařit krupičnou kaši,
jak uvařit krupici,
jak uvařit dětská krupice,
recept na krupici,
recepty krupice,
krupice recepty,
jak se vari krupice,
recepty z krupice,
priprava krupice,
vaření krupice,
jak udělat krupičnou kaši,
krupice-recept,
dětská krupice-recept,
krupice kaše
Suroviny:
mléko,
cukr krupice,
krupice,
sůl
Komentáře (20)
na 1 porci:
1 hrnek (1/4 litru) mléka
3 PL (rovné) krupice
1 PL cukru
špetka soli
Krupici nechat v mléce nabobtnat, pak teprve vařit za stálého míchání.