Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 649 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,50 g |
Tuky | 11,95 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 97,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce nalijeme mléko, a přidáme všechny ostatní suroviny. Za stálého míchání přivedeme k varu. Poté povaříme ještě 2 minuty, stále mícháme.
Zveřejněno 23. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krupičná kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g46
Moje poznámka
Krupičná kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g46
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky II
Honza62 před 13 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 20 minutami
Holandský řízek
Kristina1 před 21 minutami
Srdíčka na smetaně
brtna před 3 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 3 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 4 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 6 hodinami
Tématické fráze:
krupice recept,
dětská krupice recept,
recept na krupičnou kaši,
recept krupice,
dětská krupice,
krupice - recept,
jak uvařit krupičnou kaši,
jak uvařit krupici,
jak uvařit dětská krupice,
recept na krupici,
recepty krupice,
krupice recepty,
jak se vari krupice,
recepty z krupice,
priprava krupice,
vaření krupice,
jak udělat krupičnou kaši,
krupice-recept,
dětská krupice-recept,
krupice kaše
Suroviny:
mléko,
cukr krupice,
krupice,
sůl
Komentáře (20)
na 1 porci:
1 hrnek (1/4 litru) mléka
3 PL (rovné) krupice
1 PL cukru
špetka soli
Krupici nechat v mléce nabobtnat, pak teprve vařit za stálého míchání.