Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso v zelí

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jitka a Vlastik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 120 kJ /
2 180 kcal
Bílkoviny141,48 g
Tuky145,60 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 463 mg
Sodík 7,19 g
Sůl17,79 g
Sacharidy65,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zelí necháme okapat. Krok 2: Poté je můžeme ještě nakrájet na menší kousky. Krok 3: Polovinu zelí dáme do zapékací mísy, přidáme mleté maso se solí a pepřem. Krok 4: Přidáme druhou polovinu zelí. Krok 5: Navrch nalejeme smetanu smíchanou s kečupem. Krok 6: Pečeme v troubě cca 1 hod při 250 st. C.

Zveřejněno 25. 3. 2008

Poznámka autora Jitka a Vlastik

Podáváme s bramborama.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mleté maso v zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/617

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mleté maso v zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/617

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Mamina30: Autoři zveřejnili recept z 6 surovin. Vy jste 2 suroviny změnila, 1 zcela vynechala, 3 zcela jiné přidala ... a pak recept pochválíte. Vždyť jste uvařila něco jiného. A zajímavé je, že se omlouváte, že jste nepřidala 2 suroviny (sýr, hořčici), které v receptu ani napsány nejsou.

Nakládaným zelím myslíte zelí kysané nebo zelí sterilované? Mletým masem asi myslíte maso vepřové, že? V komentářích vidím i maso kuřecí, zajímá mě ale, co vařili autoři receptu.

Mňam, teď jsem dodělala, ihned ochutnala - velmi jednoduché a velmi chutné a maso nepotřebujete ani tolik ochucovat. <3:yes::yes::yes::yes::yes::-D<3

Právě jíme toto skvělé luxusní jídlo. Místo mletého jsme použili blanické mleté kuřecí, sýr jsme neměli a místo zakysané smetany obyč šlehačku a zelí jsme posypaly ještě cibulkou, nedávaly jsme ani hořčici ani kečup (zapomněli jsme). Mleté jsme ochutili kořením na guláš a trochou česneku a nemá to chybu. Dcera už si podruhé přidala. Děkuji za dobrý recept. :-D:-K

miránek asi rád chleba s ramou :D ;-)

Chválím za dobrý nápad na pokrm z mletého masa. Bylo to výborný jídlo, hold pan Miránek asi neví, že se pokrmu musí ta chuť dodat.:-D Já jsem dávala kysanku s kečupem tedy na každou vrstvu a na poslední jsem použilo mimo to malinko sladké papriky na masíčko, jinak sůl, pepř a kmín. Určitě se k tomuto jídlu zase za čas ráda vrátím .Díky:yes:

Píšu vodchovaní:-D a NE vychovaní:-D jídlo ANI myšlenkou NESKOUŠET...:-D KATASTROFA:no::-((

Miránek (neregistrovaný/á) - evidentně nerad mleté maso a zelí, my to milujeme a vychovaní jsme velice dobře :-D:-D:-D

Nevím na čem ste byli odchovaní:-p ale toto jídlo je po zhotovení mdlé a totálně bez chuti:-( NEDOPORUČUJI:-((

Tento recept je výborný,rozhodně každému doporučuji ho vyzkoušet.Ani nezabere moc času,receptík je rychlý a opravdu výborný!!!!!!!!!!!!!!!Velmi jsme si všichni pochutnali-určitě budu odteď vařit pořád :-)

Tématické fráze:
pokrmy z mletého masa, pokrmy z mletého masa recepty, jídlo z mletého masa, jídla z mletého masa, recepty na jidla z mleteho masa, maso na zelí, recepty z mletého masa, pokrm z mleteho masa, recepty z mletého masa a zelí, zelí s mletým masem, zapečené mleté maso se zelím, maso v zeli, top recepty z mletého masa, mleté maso recepty, pokrmy z mletého masa a zelí, mlete maso zapečene se zelim, maso k zelí, zapečené brambory s mletým masem a zelím, jidlo s mleteho masa, maso zelí

Suroviny:
zelí nakládané, maso mleté, sůl, pepř, smetana zakysaná, kečup sladký

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu