Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Párky trochu jinak

Hodnocení receptu je 4,4 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jitka a Vlastik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 154 kJ /
1 232 kcal
Bílkoviny79,52 g
Tuky94,24 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 3,02 g
Sůl7,24 g
Sacharidy15,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Párky podélně rozřízneme, ale ne až do konce. Na plech s pečícím papírem si položíme plátky slaniny. Na každý plátek slaniny položíme párek, opatrně doprostřed vyklepneme vajíčko, posolíme, přizdobíme paprikou a pažitkou. Krok 2: Zapékáme v předehřáté troubě na 200°C asi 15 minut.

Zveřejněno 25. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Párky trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9ZP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Párky trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9ZP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

dobrý nápad:yes::-p+1

Frenchise díky, fakt moc hezké a "chutné" fotečky;-):-p

Ahoj, tak jsem dnes pripravil jako obed:-) Dodal jsem nove fotky. Trochu jsou parky jinak, ale taky výborné;-)

super mnamka ...díky moooc:-* ..mam velkou radost :-)):-))

Už to mám v troubě. Sice mám plynovou, tak se mi tam to vajičko dělá trochu déle, ale už teď dávám bodík ;-):yes:

chutné!!:-p¨neměle li jsme doma pórek ale i tak. Skvělí nápad:yes:;-)

Super rychlá večeře:yes:

Ano, pak ho před podáváním vyndám.

jasne .takze drzi to tym sparatkom.

vybusna, dlouhé párky vždy podélně z jednoho konce rozříznu, ale ne úplně a pak ty dvě strany přetočím - rozevřu a dole sepnu párátkem. Dovnitř srdíčka dám kolečka salámu - udělám takovou vaničku a vklepnu vejce. Posypu ještě strouhaným sýrem. pekla jsem v mini grilu, kde mám jak horní,tak i spodní ohřev. Při více porcích je lepší ta trouba ;-) Viděla jsem to v nějakém časopise jako tip na snídani na Valentýna :-))

merylas ako ti ta parka tak drzi pokope do tvaru aky chces....

:-pMě se líbí vzhledově a určitě si vnoučata pochutnají,já ostatně rovněž.:-)):yes:

Tématické fráze:
co uvařit z párků, párek recept, pokrmy z párků, večeře z párků, jak uvařit párky, parek, jak se vari parky, co s párky, jak uvařit parek, párek recepty, recept párek, recepty s parkem, recepty párek, pokrm z párků, jídlo z párků, jídla z párků, vareni parku, tipy na snídani, jak vařit párky, co s parkama

Suroviny:
párky, slanina anglická, vejce, sůl, paprika sušená sladká, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu