Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 656 kJ / 2 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,93 g |
Tuky | 29,25 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 383,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavý chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRRN
Moje poznámka
Tmavý chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRRN
Nejnovější recepty
Jahodové košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Třešňový koláč s pudinkem
Přidáno před 3 hodinami
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 13 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno 7. 6. 2025 16:49
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno 7. 6. 2025 16:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový krém s kari
Jan Nemec před 1 hodinou
Třešňové muffiny s čokoládou
xjanax před 1 hodinou
Kuřecí řízečky v pařížském těstíčku
gabikka před 2 hodinami
Bezinkový sirup
KaterinaRimanova před 2 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Sýrové karbanátky
tynaztyna před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 4 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 4 hodinami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 4 hodinami
Tématické fráze:
tmavý domácí chléb recept,
tmavý chléb z domácí pekárny,
domácí tmavý chléb,
tmavy chleba z domaci pekarny,
tmavý chléb domácí pekárna,
tmavý domácí chléb,
domácí chléb tmavý,
domácí pekárna tmavý chléb,
domácí tmavý chleba,
tmavý domácí chleba,
recept na domácí tmavý chléb,
toustový chleba z pekárny,
tmavý toustový chléb z domácí pekárny,
tmavý chléb v domácí pekárně,
recepty na domácí tmavý chléb,
domácí chleba tmavý,
domácí pekárna recepty tmavý chléb,
mouka do domácí pekárny,
tmavý chleba v domácí pekárně,
domací chleba z tmavé mouky
Suroviny:
voda,
sůl,
mléko sušené,
máslo,
cukr,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
droždí sušené
Komentáře (6)