Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 656 kJ / 2 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,93 g |
Tuky | 29,25 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 383,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavý chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRRN
Moje poznámka
Tmavý chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRRN
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 14 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná polévka
Kajkajak před 22 minutami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 2 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 3 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 3 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 4 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 4 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 7 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 7 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
tmavý domácí chléb recept,
tmavý chléb z domácí pekárny,
domácí tmavý chléb,
tmavy chleba z domaci pekarny,
tmavý chléb domácí pekárna,
tmavý domácí chléb,
domácí chléb tmavý,
domácí pekárna tmavý chléb,
domácí tmavý chleba,
tmavý domácí chleba,
recept na domácí tmavý chléb,
toustový chleba z pekárny,
tmavý toustový chléb z domácí pekárny,
tmavý chléb v domácí pekárně,
recepty na domácí tmavý chléb,
domácí chleba tmavý,
domácí pekárna recepty tmavý chléb,
mouka do domácí pekárny,
tmavý chleba v domácí pekárně,
domací chleba z tmavé mouky
Suroviny:
voda,
sůl,
mléko sušené,
máslo,
cukr,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
droždí sušené
Komentáře (6)