Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 827 kJ / 3 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,36 g |
Tuky | 251,00 g |
Vláknina | 13,45 g |
Cholesterol | 2,02 g |
Sodík | 780 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 289,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoubarevná piškotová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73DA
Moje poznámka
Dvoubarevná piškotová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73DA
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 17 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 20 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 13 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 59 minutami
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 1 hodinou
Zelná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Dršťková polévka I
Ellen1 před 2 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
piškotová roláda babicovy dobroty,
piškotová roláda,
dvoubarevná roláda,
rolada z piskotoveho cesta,
piskotove rolady,
rolády z piškótového cesta,
piškotové cesto,
roláda piškotová,
piškotová roláda tmavá,
piskotova rolada recept,
dvoubarevna rolada recept,
tmavá roláda,
piškotové rolády foto,
recept piskotova rolada,
tmavá piškotová roláda,
piškotové cesto recept,
náplň do rolády,
rolada dvoubarevna,
naplne do piskotovych rolad,
roláda s čokoládovou náplní
Suroviny:
vejce,
cukr,
sůl,
mouka polohrubá,
kakao,
olej,
čokoláda mléčná,
čokoláda hořká,
žloutek,
želatina,
cukr vanilkový,
šlehačka
Komentáře (11)