Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 827 kJ / 3 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,36 g |
Tuky | 251,00 g |
Vláknina | 13,45 g |
Cholesterol | 2,02 g |
Sodík | 780 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 289,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoubarevná piškotová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73DA
Moje poznámka
Dvoubarevná piškotová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73DA
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá meruňková buchta
Denade před 10 minutami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Sbotka před 2 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 3 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 3 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 4 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 5 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 6 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
TondaJ před 7 hodinami
Tématické fráze:
piškotová roláda babicovy dobroty,
piškotová roláda,
dvoubarevná roláda,
rolada z piskotoveho cesta,
piskotove rolady,
rolády z piškótového cesta,
piškotové cesto,
roláda piškotová,
piškotová roláda tmavá,
piskotova rolada recept,
dvoubarevna rolada recept,
tmavá roláda,
piškotové rolády foto,
recept piskotova rolada,
tmavá piškotová roláda,
piškotové cesto recept,
náplň do rolády,
rolada dvoubarevna,
naplne do piskotovych rolad,
roláda s čokoládovou náplní
Suroviny:
vejce,
cukr,
sůl,
mouka polohrubá,
kakao,
olej,
čokoláda mléčná,
čokoláda hořká,
žloutek,
želatina,
cukr vanilkový,
šlehačka
Komentáře (11)