Čokoládová pěna/ Chocolate mousse/ Mousse aux chocolat
Suroviny
Porce: 10 mističek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 322 kJ / 2 945 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,86 g |
Tuky | 193,60 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 226,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládová pěna/ Chocolate mousse/ Mousse aux chocolat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpOm
Moje poznámka
Čokoládová pěna/ Chocolate mousse/ Mousse aux chocolat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpOm
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy s ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Pečený losos s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Těstovinový salát s pečeným lilkem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky s horkým ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí na paprice
Přidáno před 17 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, houbami a parmazánem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
workous před 7 hodinami
Celozrnné dalamánky
Jedlik před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
RenataSoukupova před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
palikx před 9 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
astosch před 9 hodinami
Pórkový krém
Kajkajak před 10 hodinami
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
finetoxic před 11 hodinami
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
cora666 před 12 hodinami
Karlovarské knedlíky I
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
čokoládová pěna,
čokoládová pěna recept,
recept na čokoládovou pěnu,
čokomousse,
čokomouse,
čokoládové hoblinky,
čokoládový moose,
recept cokoladova pena,
čokoládové musse,
čokoládová pěna (mousse),
čokoládová šlehačka,
cokoladova pena recepty,
čokoládový muuse,
čokoládove moose,
recepty na čokoládovou pěnu,
cokomause,
recepty mous,
recept na čokoládovou masáž,
francouzský moose,
jak se dela chocolade
Suroviny:
čokoláda,
smetana,
vejce,
cukr,
máslo
Komentáře (10)
500 ml smetany, 1 ztužovač, 125 g velmi kvalitní čokolády,
3 lžíce brandy, 3 lžíce moučkového cukru
a může být na zdobení nějaké ovoce a čokoládovými hoblinkami.
Je to velmi lahodné