Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 084 kJ / 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,01 g |
Tuky | 12,49 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 43 mg |
Sodík | 933 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo necháme změknout při pokojové teplotě a vyšleháme společně s taveným sýrem a sardelovou pastou. Nakonec přidáme půl svazku posekané petrželky.
Krok 2: Pěnu dáme do cukrářského sáčku s ozdobnou trubičkou a na polovinu krekrů nastříkáme pěnu.
Krok 3: Přiklopíme druhou polovinou krekrů. ty ozdobíme trochou pěny, snítkou petrželky a kouskem žluté papriky.
Krok 4: Před podáváním necháme vychladit. Výborné jsou k vínu.
Zveřejněno 12. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané krekry se sardelovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VB9
Moje poznámka
Slané krekry se sardelovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VB9
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 26 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 27 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 29 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka na krekry,
sardelova pomazanka,
krekry na smažení,
pomazánka ze sardelové pasty,
celozrnné krekry recept,
pomazánky na krekry,
celozrnné krekry,
studená kuchyně referát,
sardelová pasta,
sardelové chlebíčky,
chlebíčky se sardelovou pastou,
pěna ze sardelové pasty,
sardelová pomazánka na chlebíčky,
krekry-recept,
polévky referat,
referat studena kuchyne,
krekry ke smazeni,
paprika referat,
krekry ke smažení recept,
smazene krekry recept
Suroviny:
krekry tuc,
máslo,
pasta sardelová,
sýr smetanový,
petrželka,
paprika čerstvá žlutá
Komentáře (6)