Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené plněné žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgNr
Moje poznámka
Zapečené plněné žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgNr
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 11 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 9 minutami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 36 minutami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 57 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 2 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 9 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 14 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 14 hodinami
Tématické fráze:
plněné žampiony,
plněné žampiony recept,
zapečené žampiony,
zapékané plněné žampiony,
zapečené žampiony plněné mletým masem,
žampiony plněné mletým masem,
zapékané žampiony plněné,
žampiony recepty,
zapečené žampiony s nivou,
plněné žampiony mletým masem,
zapékané žampiony plněné nivou,
žampiony plněné,
recepty prostřeno plnene zampiony,
recepty plněné žampiony,
žampiony zapečené,
plnene zapekane zampiony,
recept na plněné žampiony,
žampiony na grilu,
recept plněné žampiony,
zapečené žampiony s mletým masem
Suroviny:
maso mleté,
žampióny,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř,
vejce,
máslo
Komentáře (4)