Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 027 kJ / 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,67 g |
Tuky | 57,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 207 mg |
Sodík | 2,60 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 4,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné žampiony jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2V3
Moje poznámka
Plněné žampiony jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2V3
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 13 hodinami
Tématické fráze:
hnědé žampiony,
plněné portobelo recepty,
plněné pečené žampiony,
hnědé žampiony recept,
hnědé žampiony recepty,
hnědé žampiony porto bello,
příloha k plněným zampionum,
plněné žampiony,
nožičky od žampionů,
žampiony pohlreich,
plněné hnědé žampióny,
žampiony hnědé,
žampióny,
plněné žampiony pohlreich,
žampion hnědý,
vegetariánské plněné žampiony,
zampion hnedy recepty,
plnene zampiony podle pohlreicha,
pecene plnene zampiony,
plněné žampiony recept
Suroviny:
žampióny,
olej,
cibule,
sýr niva,
pepř,
koření pizza,
sýr gouda
Komentáře (2)