Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 080 kJ / 1 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,98 g |
Tuky | 25,04 g |
Vláknina | 6,35 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 854 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 183,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný knedlík - 4 porce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjJ
Moje poznámka
Jemný knedlík - 4 porce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjJ
Nejnovější recepty
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 3 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 9 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezový cheesecake
Jana2017 před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 4 hodinami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 5 hodinami
Mini Pavlova
Hankali před 5 hodinami
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 7 hodinami
Citrónové muffiny s mákem
marepavla před 8 hodinami
Babiččina hrachovka
Kajkajak před 9 hodinami
Penne s kuřecím masem a nivou
helen.fon@seznam.cz před 10 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
jamajka před 10 hodinami
Tématické fráze:
jemný kynutý knedlík,
jemny knedlik,
hrníčkový knedlík,
jemné kynuté knedlíky,
hrnickove kynute knedliky,
jemné knedlíky,
hrníčkový kynutý knedlík,
kynuté noky,
kolik váží knedlík,
hrnkový knedlík pro 1 osobu,
kolik váží kynutý knedlík,
chlebové noky,
hrnkove vdolky,
kynutý knedlík s práškem do pečiva,
chlebové knedlíky,
jemný knedlík recept,
knedlik z bulguru,
kolik váží kynutý knedlík?,
kynutý jemný knedlíky,
jak n a jemný knedlík
Suroviny:
mouka hrubá,
rohlík,
vejce,
mléko,
prášek do pečiva,
sůl
Komentáře (5)