Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 203 kJ / 3 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,65 g |
Tuky | 265,32 g |
Vláknina | 48,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,03 g |
Sacharidy | 301,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s tuňákem II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVJ
Moje poznámka
Špagety s tuňákem II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVJ
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 11 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brynzovníky
Jan Nemec před 1 hodinou
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 3 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 3 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 4 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 5 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 5 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 5 hodinami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 5 hodinami
Katův šleh po mém
Jandulice před 6 hodinami
Tématické fráze:
špagety s tuňákem-recept,
špagety s rybou,
tunákové špagety,
těstoviny s tuňákem recept,
špagety s tuňákem a smetanou,
tuňák recepty,
tuňák se špagetami,
tagliatele s tuńákem,
spagety stunakem,
tunák se špagetama,
vaříme tuňáka,
vaříme z tunaka,
jídla z tunáka,
zapečené špecle s tuňákem,
tuńák recept,
recepty z tuňáka,
špagety s rybami,
tortela,
těstoviny s tuňákem a špenátem,
tunakovy spagety
Suroviny:
olej olivový extra virgin,
cibule,
česnek,
filet sardelový,
rajče sterilované,
olej olivový,
sůl,
pepř černý,
těstoviny špagety,
petrželka
Komentáře (9)
Bod varu olivového oleja je okolo 210°C, takže kľudne sa na ňom dá variť. http://www.srecepty.cz/clanky/zdravy-olej-olivovy-...
Samozrejme na jednotlivé kuchynské úpravy si vyberáme príslušný druh olivového oleja, ale tvrdiť, že patrí len do studenej kuchyne, je neseriózne.