Postup přípravy
Krok 1: Očištěné žampiony nakrájíme na čtvrtky.
Krok 2: Sýr nakrájíme na kousky dle velikosti žampionových kousků. Střídavě napichujeme na špíz, který obalíme v trojobalu (raději 2x) a osmažíme na oleji.
Krok 3: Podáváme s tatarskou omáčkou a s oblíbenou bramborovou přílohou nebo s pečivem.
Zveřejněno 18. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionovo-sýrové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N92z
Moje poznámka
Žampionovo-sýrové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N92z
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 4 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 9 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 23 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 9 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 17 minutami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 43 minutami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 45 minutami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 50 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 1 hodinou
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 1 hodinou
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 1 hodinou
Šunkofleky
Kajkajak před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 1 hodinou
Tématické fráze:
syrové špízy,
syrový špíz,
špízy syrove,
sýrové špízy recept,
špízy v trojobalu,
špíz v trojobalu,
sýrový špíz v trojobalu,
špiz,
sýrový grilovaný špíz,
sýrové špíz,
spíz sýrový,
sýr madeland,primátor -recepty,
grilovaný sýrový špíz,
sýrový špíz recept,
sýrovo-žampionový špíz,
žapionový špíz,
sýrové špízy se zampionem,
grilovaný špíz sýr,
šampionovo syrovy špíz,
špízy recepty v trojobalu
Suroviny:
žampióny,
sýr eidam,
mouka,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (7)
Bodík