Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená cibule

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuľu očistím, do kríža nakrojím asi do 2 cm hĺbky, osolím, okorením, pokvapkám olejom, každú zabalím do poolejovaného alobalu a dám asi na 1 hodinu do trúby piecť. Krok 2: Korenie si každý môže dať podľa seba, mne tam akosi "sedí" ten rozmarín. Krok 3: Podávam s pečeným mäsom, zemiakmi alebo chlebom.

Zveřejněno 23. 10. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená cibule

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D1Rn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená cibule

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D1Rn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ne:-O:-O;-) Sem s ním:-))

A šalát z pečenej cibule poznáte?

Iljušo, já pekla zkušební 4 cibulky, ale bylo hned po nich :-D

Gabi - hned jak jsem udělala tento recept - zjistala jsem, že jsem měla cibulek oloupat více :-p, věřím, že jsi zjistila totéž:-D

Gabino:-)taky pěkná cibulka:-p:-p-mňam;-).

Dobrá cibulka, ten rozmarýn ji krásně ovoněl :yes:

Mirko - mám troubu z roku 1988 - a tam ještě technologie plynových sporáků nebyla nastavena na stupně - pekla jsem ale 20 minut naplno a poté jsem na35 minut stáhla nasporo ;-)

Tak následky pečené cibule na svůj organismus radši ani neodhaduji:-D(děláme v létě na grilu),ale když se koukám na tu lákavou fotečku,tak se snad dám na dietu:-8.Magdalenko:-) + Iljušo:-) boďka je vaše:yes:.Jen Iljušo:-),pro informaci na kolik stupňů jsi pekla:-O?

magdalenko - děkuji ti za "dia" obídek - dala jsem si k tomu pečenou rybu - tresku :-p

Zdravím vás a teší ma záujem. A pozor na žlčník!
Ja som cibuľu "objavila" nedávno, pred pár rokmi, predtým by mi určite nechutila pečená, alebo šalát z pečenej cibule, vysmážaná, zapekaná a pod. Má špecifickú chuť.

magdalenka....tu niet o com...:yes:

:-O:-O jůůůůů to musím udělat.:yes::yes: ;-)

Magdalenko, určitě bodík:yes:. O cibuli v tomto zpracování jsem nejen slyšela, ale dokonce jsme ji nějak podobně kdysi upravovali v restauraci.

Tématické fráze:
pečená cibule, pečená cibule recept, zpracování cibule, cibule pečená v troubě, cibule pečená, recept na pečenou cibuli, pečené cibule, recept pečena cibule, pečená cibula, pecena cibulka, opečená cibule, pečená cibule na grilu, recept na zpracování cibule, recepty z cibule, pečení cibule, cibule zpracování, pečená cibule recepty, pečená cibule a zdraví, jak na pečenou cibuli, recepty pečená cibule

Suroviny:
sůl, olej, rozmarýn, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu