Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 549 kJ / 1 565 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,16 g |
| Tuky | 92,28 g |
| Vláknina | 11,12 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 276 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 113,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč s pečeným vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8ym
Moje poznámka
Koláč s pečeným vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8ym
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
co s pečeným masem,
co se zbylým pečeným masem,
co se zbylým pečeným kuřetem,
co s pečeným vepřovým,
co se zbylym masem,
rizoto s pečeným masem,
colombo65,
co s masem,
slany kolac s veprovym masem,
listové těsto s vepřovým masem,
co ze zbylým pečeným masem,
pečené vepřové maso,
zbylé pečené vepřové,
co udělat se zbylím pečeným masem,
zbylé pečené maso,
co s vepřovým masem,
co se zbylým vepřovým masem,
zbylé pečené vepřové maso,
recepty z pečeného vepřového masa,
co pecenym veprovym s kuřecím masem
Suroviny:
těsto listové,
maso vepřové,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Recept vznikl docela náhodou, dělala jsem dnes holandské řízky a bůček jsem si chtěla umlít sama... Koupila jsem ho s kostmi a kůží, takže jsem "odřezky" upekla. No a protože jsem měla rozmrazené těsto na pizzu k večeři, tak jsem to tak nějak spojila a kromě salámové a tuňákové pizzy jsem upekla ještě tento koláč. Přijeli manželovi rodiče a tak bylo rychlé pohoštění...
ve Špalku to dělaj taky,podobně!!!