Suroviny
Porce: 3 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 868 kJ / 1 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,03 g |
Tuky | 96,57 g |
Vláknina | 13,58 g |
Cholesterol | 888 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 74,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvičková i masová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08gy
Moje poznámka
Mrkvičková i masová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08gy
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 4 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Tématické fráze:
masová sekaná,
mrkvová sekaná,
příprava sekané,
masova sekana recept,
příprava masové sekané,
mrkvičkova,
masovásekaná,
mrkvičkový dort,
masová sekaná top,
sekaná ve slanině,
mrkev do sekane,
velikonoční masová sekaná,
masovásekaná. cz,
recetp sekaná,
mrkvova masova sekaná,
mleté maso s mrkví,
recept na masovou sekanou,
recepty z masove sekane,
masová sekaná recepty,
masová sekaná bez vajec
Suroviny:
slanina,
cibule,
maso mleté,
rohlík,
mléko,
mrkev,
vejce,
strouhanka,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín drcený
Komentáře (5)