Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční sekanice

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2008 11:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie18 162 kJ / 4 341 kcal
Bílkoviny459,40 g
Tuky268,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 8,42 g
Sodík 11,58 g
Sůl26,30 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

lenka-m

25. 3. 2016 16:54

Pórek taky může být. Mě to ale nechutná. Letos jsem dělala místo s kopřivami s čerstvým listovým špenátem.Jen jsem ho do toho nasekala a majoránku jsem už nedávala. Super. Krásně zelé.

supice

23. 3. 2016 18:36

super, možno jemne nakrájet l porek:-p

DANISOFA

4. 10. 2009 10:08

SUPER PAPANÍČKO :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: velikonocni sekanina velikonoční pečení recepty sekanice-recept velikonoční recepty velikonoční recepty z masa recepty na velikonoce velikonoční sekanina recept velikonoční hlavička recept nejlepší velikonoční hlavička velikonoční hlavička kynutá velikonoční jídla recepty velikonoční pokrmy recepty recepty velikonocni sekanina pečení na velikonoce recepty recepty na velikonoční pečení kynutá sekanice velikonoční recept sekanina recept pečeme na velikonoce recepty sekanice kynuta

Suroviny: veka, vejce, maso uzené, maso vepřové, majoránka, sůl, pepř, česnek, kopřivy

TopRecepty.cz

Velikonoční sekanice

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PVW