Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 740 kJ / 2 806 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 47,61 g | 
| Tuky | 152,82 g | 
| Vláknina | 12,00 g | 
| Cholesterol | 587 mg | 
| Sodík | 329 mg | 
| Sůl | 0,90 g | 
| Sacharidy | 271,20 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Vyšleháme žloutky s oběma cukry, přikapáváme za stálého šlehání olej a koňak.
	Krok 2: Přisypeme a lehce vmícháme mouku s PDP a nakonec zjemníme vyšlehaným sněhem z bílků.
	Krok 3: Oddělíme 1/3 těsta, obarvíme jí kakaem a ochutíme mletou kávou.
	Krok 4: Do vymazané+vysypané formy vlijeme část světlého těsta, na něj z výšky tenkým pramínkem nalijeme tmavé těsto a zalijeme světlým těstem.
	Krok 5: V předehřáté troubě pečeme na 160°C asi 40min.
Zveřejněno 19. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Koňaková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83z2
Moje poznámka
					
				
Koňaková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83z2
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 2 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 5 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							konakova buchta, 
						
						
							koňakové řezy, 
						
						
							hrníčková bábovka s vaječným koňakem, 
						
						
							recept na konakovou babovku, 
						
						
							konakovababovka, 
						
						
							hrnková bábovka s vaječným koňakem, 
						
						
							hrníčková bábovka z vaječného koňaku, 
						
						
							bábovka s vaj.koňakem, 
						
						
							knakova babovka, 
						
						
							bábovka se sněhem, 
						
						
							koňaková bábovka hrníčková, 
						
						
							bábovka z vaj. konaku, 
						
						
							bábovka z vaj.koňaku, 
						
						
							bábovka z vaječného koňaku, 
						
						
							bábovka koňakových, 
						
						
							konakova ba bovka hrnickova, 
						
						
							bábovka z vaj, 
						
						
							hrnkova konakova babovka, 
						
						
							bombičky s vaječným koňakem, 
						
						
							ko aková bábovka recept
						
					
						Suroviny:
						
							vejce, 
						
						
							cukr písek, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							olej, 
						
						
							koňak vaječný čokoládový, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							kakao, 
						
						
							káva mletá
						
					
	
			
	
	
Komentáře (5)
No, zkuste napotřetí buchtě pořádně zatopit, aspoň na 170°, ale klidně i na 180°C. Jak ona se lekne a chce zdrhnout tak povyskočí
(ááá nééébóóó zkuste přidávat nastřídačku po trochách mouku se sněhem)
...v rcp chybí sůůůůůůl