Kotletky v pikantní šťávě na zelenině

spagetka Kuchařka: spagetka

Vepřové maso 7 názorů

Suroviny

vepřové kotlety (počet dle strávníků)
Na marinádu:
pepřová marináda
1 kávová lžička sladké sojové omáčky
několik kapek Worcestrové omáčky (dle chuti)
3 dcl polosuchého červeného vína
1 stroužek česneku (není nutné)
Dále:
brambory (dle strávníků)
Po 2 zelené kapie
2 červené kapie
cherry rajčátka
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Přísady na marinádu smícháme, případně dochutíme dle své chuti a maso naložíme, nejlépe přes noc.

  2. Pak na vhodném pekáčku či pánvi rozpálíme tuk a prudce kotlety osmahneme z obou stran.

  3. Přidáme zbytek marinády zředěný vodou, jen do výše masa a dusíme asi 15 minut.

  4. Poloměkké maso vyndáme a odložíme do tepla.

  5. Brambory očistíme, nakrájíme na plátky, těmi vysteleme dno pečící nádoby a na ně položíme zpět maso a dusíme 10 minut.

  6. Přidáme nakrájené papriky, rozpůlená chejry rajčátka vypneme sporák, Necháme dojít 10 min.a podáváme

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kotletky v pikantní šťávě na zelenině

Tématické fráze: kotleta na šťávě kotlety na štávě veprova kotleta na zelenine kotleta na zelenině vepřová kotleta na šťávě vepřové kotlety na zelenině kotlety na zelenině vepřové kotlety na šťávě recept na pikantní marinády kotleta kotletky na stave kotleta ve vlastni stave recept kotlety na štave kotlety recepty na šťávě dušené kotlety na zelenině kotlety ve vlastní šťávě recepty - kotlety na štávě dušená kotleta na zelenině kotleta naložena přes noc zapečené kotlety na zelenine kotlety dušené na zelenině

Zapomněl/a jsem heslo