Suroviny pro 7
7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 943 kJ / 5 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,16 g |
Tuky | 224,12 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 654,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Muffinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvVX
Moje poznámka
Muffinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvVX
Nejnovější recepty
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 17 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 1 minutou
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 9 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 12 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 13 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 13 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 14 hodinami
Tématické fráze:
muffiny recepty klasický,
mufinky recept,
muffinky,
recept na mufinky,
recept na klasickej muffin,
muffiny top recepty,
klasické muffiny,
top recepty muffiny,
mufiny recepty klasický,
muffiny recept,
super muffiny,
mufinky recepty,
recepty na mufinky,
15 minutový kuchár,
mufiny top recepty,
recept na muffiny,
recept mufinky,
jak dlouho péct muffiny,
rychlé muffinky,
minutové dobroty
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
olej,
mléko,
vejce,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
čokoláda na vaření,
kakao,
oříšky,
rozinky
Komentáře (13)