Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pat (nebo Mat?) pro vnoučka

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Náročný

Doba přípravy podle trpělivosti a zručnosti :-)

podle trpělivosti a zručnosti :-)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Naplněný dortový korpus polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme postavičkou a kvítky z marcipánové hmoty. Ozdoby vkládáme do čokolády rychle, než stačí zatuhnout. V případě figurky jistíme její stabilitu zapíchnutím několika párátek.

Zveřejněno 2. 8. 2010

Poznámka autorky Danca

Předlohou pro figurku Pata (?) - dodnes jsem nevypátrala, který je který :-))- mi byla plyšová hračka, marcipánovou hmotu jsem pro časovou tíseň koupila, ale byla dost měkká, příště použiji domácí "mléčný marcipán", s tím se mi pracuje lépe.:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DQjK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DQjK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

nádherné...šikulka:-))

Super:-K:yes:+6

No to je krásné,zasloužíš bodík...:yes::yes::yes::-K

Nádhera :-! :yes: +3

Skvělé. :-O:yes::yes:

Obdivuji každého, kdo vytvoří něco tak krásného, bohužel, nějak mi nejde dát plus!! Už jsem se na to ptala, snad se příjde na to, proč:-O

Dančo máš to opravdu moc krásné!!;-) Bodík pro tebe!!:-K:yes:

krásný!

Tématické fráze:
marcipánové figurky pat a mat, marcipánový pat a mat, marcipanove postavicky pat a mat, pat a mat figurky z marcipanu, pat a mat z marcipánu, pat a mat figurky, pat a mat marcipánové figurky, marcipánové figurky mat a pat, marcipánová figurka pat a mat, marcipánová hello kitty, pat a mat figurky na dort postup, dort hello kitty fotogalerie, dorty pat a mat, pat a mat, figurky z marcipánu, postavičky z marcipánu pat a mat, pat a mat marcipanovy, marcipánový dort pat a mat, marcipánové figurky hello kitty, pat a mat z marcipánu postup, postavičky pat a mat z marcipánu

Suroviny:
dortový korpus, poleva čokoládová, marcipánová modelovací hmota, kokos

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu