Postup přípravy
Krok 1: Na jednu várku nakrájíme asi 750-1000 g syrového špeku na přibližně velké kostičky asi 15 - 20 mm velké (čím jsou kostky větší, tak se musejí v druhém cyklu škvařit déle).
Krok 2: Várku dáme do DP a nalijeme cca 1-2 lžíce vody.
Krok 3: Dáme špetku celého kmínu.
Krok 4: DP zavřeme a škvaříme i s háky programem 9 = marmeláda.
Krok 5: Máčknem START. A je to.
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarky z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZKA
Moje poznámka
Škvarky z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZKA
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy s ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Pečený losos s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Těstovinový salát s pečeným lilkem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky s horkým ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí na paprice
Přidáno před 17 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, houbami a parmazánem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
workous před 7 hodinami
Celozrnné dalamánky
Jedlik před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
RenataSoukupova před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
palikx před 9 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
astosch před 9 hodinami
Pórkový krém
Kajkajak před 10 hodinami
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
finetoxic před 11 hodinami
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
cora666 před 12 hodinami
Karlovarské knedlíky I
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
skvareni sadla v domaci pekarne,
výroba škvarku,
skvarky,
škvařené sádlo z domácí pekárny,
výroba domácích škvarků,
škvaření sádla v pekárně,
škvarky recept,
škvarky z domácí pekárny,
výroba škvarek,
škvarky v domácí pekárně,
domácí sádlo,
skvarky vyroba,
recept na škvarky,
domaci skvarky,
domácí pekárna škvaření sádla,
skvareni sadla,
domácí škvařené sádlo,
domaci vyroba skvarku,
jak se delaji skvarky,
škvaření sádla recept
Suroviny:
špek,
voda,
kmín celý
Komentáře (31)
ještě vydrži moc děkuji
Psala jsem to pro ty, kteří by se z jakéhokoliv důvodu mohli bát zničení (poškození) formy. Berte to, prosím, jako další z řady informací, na které budete (nebo nebudete
Prvotriedne, v pohode a bezproblémovo. Vašku, ešte raz verejná vďaka
Zase vím, že spousta lidí sádlo v pečce škvaří, a porouchanou ji nemají......takže to, prosím, berte jako zajímavý vyčtený názor.