Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škvarky z mikrovlnky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 5. 2009 19:54

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Důležité je zpočátku vařit spíš zvolna, aby sádlo mělo dost času se pomalu rozpouštět, jinak by škvarky byly gumové. Někdo solí před škvařením, já ne, protože jednak sádlo i škvarky používám i na moučníky a jednak solené sádlo méně vydrží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

CIA

8. 1. 2013 00:23

www.koloidnemineraly.sk/?Skodlivost-mikrovlnek&id=62

Prokázaná nebezpečí užívání mikrovlnek:no::no::no::no::no:
:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:

Mirka

8. 1. 2013 00:13

Drobek:
Ja jsem ale take cetla ... a ne jen jeden clanek o tom, jak se pokrmy v mikrovlnce znehodnocuji. Likviduji se vitaminy atd.:-((:no:

Drobek

27. 7. 2009 02:11

:-((Strašně se omlouvám za příspěvek, kde jsem haněl mikrovlnku. Já si ten článek o škodlivosti na zdraví přečet, podiskutoval s odborníkem, a on mne upozornil na další článek, vlastně předchozí, k vidění je na www.naturalnews.com/022015.html. A ejhle, on pan český "autor" jen přeložil celý nesmyslný škvár z angličtiny a pak se pod to podepsal. Obdivuhodné.
Krom toho, původní autor si plete hodinky a holinky, které jak každý ví mají mnoho společného. Oboje se natahuje. No a on si plete vlny a ještě do toho zamotá radioaktivitu. A že se v rusku nesměly používat? Tam se toho nesmělo, třeba cestovat. Zřejmě i to je škodlivé.
Tak mne prosím omluvte, mikrovlnka už se zase těší naší přízni.:-*

Jikotka

7. 5. 2009 18:06

Právě jsem dokončila škvaření a jsem spokojená :yes::yes:,držela jsem se receptu Zizaly a šlo to bez problémů:-p:-D

HankaR.

5. 5. 2009 17:47

:yes: Od konce ledna mám pomalý hrnec a sádlo škvařím v něm, žádné míchání a krásně se mi vyškvaří přes noc :yes:

Vaclav Fronek

5. 5. 2009 07:39

Tak už jsem si to našel a viděl recept. Většinou se schoduje s radami zde. ALE NEZLOBTE SE, asi jsem srab a bál bych se případného prskání, když by tam zůstala/lo nějaká kůžička. Již jsem problémy měl a v mikrovlnce mi jisté jídlo buchlo. Nepřeju vám vidět tu paseku. Odvezl jsem mikrovlnku na chatu a domu koupil jinou. Na chatě za rok při otevčených oknech vysmrděla HI HI. Možná se to časem hodí, ale zatím zůstanu u DP. Tomu věřím a je to taky dobré. Ale jak se říká " Kdo nic nedělá, taky nic nezkazí " a nový recept by nikdy nevznkl.TAK prubujte.:-//

Drobek

5. 5. 2009 00:45

Možná by ctitele mikrovlnky zajímal tenhle článek. www.mwm.cz/clanek1.php?id=1003&pjmeno=&kredit=&p1=
My ji až do přečtení používali taky.:-O

Merylas

4. 5. 2009 22:12

:-O Tak to bych neřekla,že to jde v MT.

Jikotka

4. 5. 2009 21:08

Díky,zizalo,vyzkouším co nevidět,jen co koupím sádlo;-):-D

zdenicka00

4. 5. 2009 20:45

Už mám v oblíbených a hodně brzy vyzkouším.Už jsem dělala i v domácí pekárně,ale to mě moc nenadchlo.:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: skvarky v mikrovlnce škvaření sádla v mikrovlnce domácí škvarky z mikrovlnky sádlo z mikrovlnky sádlo v mikrovlnce škvaření sádla v troubě škvaření sádla v mikrovlnné troubě domaci sadlo z mikrovlnky vyškváření sádla škvařit sádlo v mikrovlnce skvarene sadlo v mikrovlnce škvarky recept sádlo škvařené v mikrovlnce vyškvaření sádla v mikrovlnce škvarky škvařené sádlo v mikrovlné troubě škvaření sádla v mikrovlné troubě škvaření sádla v tlakovém hrnci tlakový hrnec do mikrovlnky škvareni sadla v pomalém hrnci

Suroviny: sádlo

TopRecepty.cz

Škvarky z mikrovlnky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0gEv