Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 931 kJ / 3 091 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,46 g |
Tuky | 81,87 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 514,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Citrónová Babeta z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D16k
Moje poznámka
Citrónová Babeta z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D16k
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 53 minutami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 21 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 14 minutami
Cuketový bramborák
Betes před 19 minutami
Banánová bábovka
Verunkavh před 39 minutami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 40 minutami
Těsto na pizzu
Olympus před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 1 hodinou
Špekáčky na pivu
E. J. K. před 1 hodinou
Kuřecí stehna v medu
E. J. K. před 1 hodinou
Medová kuřecí prsa
E. J. K. před 1 hodinou
Banánový koláč
MarieP před 1 hodinou
Tématické fráze:
citronová babeta,
citronova babeta z pekárny,
domácí babeta,
citronová buchta z domácí pekárny,
citronová babeta z domácí pekárny,
citronova babetka,
babetka recept,
babetka buchta,
babeta recept,
babeta z domácí pekárny,
babeta z pekárny,
babeta,
babeta citronova,
buchta babetka,
citrónová babeta recept,
buchta babeta recept,
recept na babetu,
domácí pekárna babeta,
babetka citronova,
citronova babeta do pekarny
Suroviny:
mléko,
šťáva citronová,
kůra citronová,
tuk hera,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
tresť citronová
Komentáře (58)
U mé pekárny prodloužit pečení jde (bod 3 v Postupu).
No, esli já nejsu kůzelník, že
Raději je peču v remosce.
Samozřejmě dávám bodík