Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosová roláda

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

konca235

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 290 kJ /
3 415 kcal
Bílkoviny74,51 g
Tuky259,12 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 2,45 g
Sodík 703 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy194,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oddělím bílky, ušlehám přidám cukr, mouku, žloutky a prášek do pečiva. Krok 2: Peču asi 7 minut. Krok 3: Sroluji, dovnitř dám krém: uvařený vanilkový pudink, do něj zašlehám 250 g másla, cukr dle chuti i rum. Krok 4: Sroluji potřu celou roládu a posypu kokosem. Hodně taky dávám dovnitř ananas a už je to ananasová roláda.

Zveřejněno 6. 3. 2011

Poznámka autorky konca235

když chci čokoládovou, přidám do těsta kakao, i do krému, dělám i ořechovou, ale kokos je u nás na prvním místě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosová roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2gGJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosová roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2gGJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jinak doplním tejajku, od prázdnin je i v řetězci Kaufland v prodeji Zlatý klas dr.Oetkera, ten je oopravdu hustší než běžný pudink :yes::yes:

Od detstva poznám a doteraz robím krém zásadne s pudingom alebo Zlatým klasom. Puding sa uvarí klasicky, ale do krému ho nikdy nedávam všetok, ale tak cca 1/3, ťažko presne povedať, mám to v oku. Keďže však v posledných rokoch, vlastne už takých 20, puding nie je to, čo býval, používam Zlatý klas. Voľakedy puding sa dal pekne z mištičky vyklopiť a zachoval tvar. Teraz je riedky, neide to. Takže ak ste dali celý uvarený puding na 250 g masla, krém sa určite nepodaril, musel byť riedky. Použite nie puding, ale Krémový prášek, alebo puding, ale nie na 1/2 l mlieka, ale len 4 dl. Nechať úplne vychladnúť pri izbovej teplote a do krému zašľahávať po lyžici, cca tú tretinku až polovicu, uvidíte na chuti a hustote krému. ;-)

taky by me zajimalo jak je to stym pudingem protoze se mi teda vbc nepovedl :( je to celkem ridke..:no:

přesně něco takovýho hledám! :) ukládám a posílám bodík :-K

Na kolik stupñů ji prosím pečete? a ten krém děláte z půl litru mléka a jednoho pudinkového prášku?

Moc dobrá:-pfoto a:yes:+3

tu mám moc ráda, u nás kokos jím jen já, škoda co?! :-8

konca235 (Móňa) vítej na Topreceptech!!:-K:-K

Tématické fráze:
kokosova rolada, kokosová roláda recept, roláda kokosová, kokosová roláda pečená, kokosová roláda bez mouky, recept na kokosovou roládu, kokosová roláda s pudinkem, roláda s kokosem, kokosovároláda, recept kokosova rolada, kokosové rolády, recepty kokosová roláda, krém do kokosové rolády, kokosove roláda, kokosová roláda - recept, domácí kokosová roláda, kakosová rolada, kokosova rolada, kokosový krém do rolády, krém na kokosovou roládu

Suroviny:
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, pudink vanilkový, máslo, cukr, rum, kokos

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu