Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 264 kJ / 2 692 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,32 g |
| Tuky | 241,04 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,27 g |
| Sodík | 786 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika (játrový hřbet)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/007
Moje poznámka
Paštika (játrový hřbet)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/007
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 2 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 3 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 17 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moji utopenci
marky79 před 38 minutami
Pudinkové cukroví
adela. před 47 minutami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 48 minutami
Sachr cukroví
adela. před 52 minutami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 2 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 2 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 3 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 3 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 3 hodinami
Tématické fráze:
paštika podle polreicha,
paštika z kuřecích jater podle polreicha,
srnci pastika,
paštika z divočáka recept,
paštika z divočáka,
paštika,
pastika recept,
forma na paštiku,
paštika z jater divočáka,
jelení paštika,
domácí paštika z jehněčích jater,
jehněčí paštika recept,
jelení paštika recept,
recept na játrovou paštiku s bůčkem,
drůbeží paštika,
srnčí paštika recept,
domácí paštika z divočáka,
paštika z jeleních jater,
recept na paštiku,
kuřecí paštika se šlehačkou
Suroviny:
játra vepřová,
vejce,
olej,
šlehačka,
sůl,
vegeta
Komentáře (6)
Marti...a korenie len klasické čierne mleté