Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat i doma. Potřebné suroviny koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého masa zabalíte do rýžového papíru a osmažíte dozlatova.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amj3
Moje poznámka
Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amj3
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 minutou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 1 minutou
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 29 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Tématické fráze:
jarní závitek,
jarní vietnamské závitky recepty,
vietnamské závitky,
čínské závitky,
závitky nem,
nem rán,
jarní rolky,
závitky recept,
jarni rolky recept,
asijské závitky,
omacka na jarní závitky,
nem,
vietnamske jarni zavitky,
závitky,
závitky,
nem závitky,
nem recept,
závitky nem rán,
rýžové závitky,
jarni zavitky omacka
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
mrkev,
kedlubna,
cibule,
sůl,
omáčka sojová,
pepř mletý,
jidášovo ucho,
nudle rýžové,
papír rýžový,
olej,
pivo světlé
Komentáře (57)
Marcel:
Marcel:
Je fajn taky do závitků přidat mungo klíčky..
V restauraci ji k závitkům podávají - čerstvou - a je výborná, naopak jsem zkusila koupit už hotovou (Omáčka na jarní závitky) a ta teda nebyla nic moc...
Díky
Jsem Vietnamka, takže vím, jestli je to správně nebo ne. I když my to děláme spíš s krkovicí, a nedáváme tam glutasol, ale jen sůl. Jinak, VELKÁ pochvala!
Jsem Vietnamka takže vím co píšu