Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obalovaný kuřecí závitek se šunkou a sýrem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Papunka Papunka

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 187 kJ /
762 kcal
Bílkoviny171,10 g
Tuky8,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 414 mg
Sodík 729 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso omyjeme, osušíme, rozklepeme. Krok 2: Rozklepané maso osolíme a opepříme z obou stran. Krok 3: Vrchní stranu masa potřeme hořčicí, poklademe na něj šunku, sýr a zatočíme do závitku, který uzavřeme párátkem, tak aby nám sýr nevytekl při smažení. Krok 4: Závitek obalíme v mouce, vajíčku, strouhance a na pánvi dobře propečeme. Podáváme např. s bylinkovou bramborovou kaší a žampiony.

Zveřejněno 27. 10. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mM8r

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mM8r

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Proč ne;-)já bych si určitě pochutnala:-p+1:yes:

No, aspoň, že je tam tak nápaditě použitá kremžská hořčice. V takové interpretaci recept jistě nikdo nezná.:-8:no:

Tématické fráze:
kuřecí závitky se šunkou a sýrem, kuřecí závitky se sýrem, kuřecí závitky se šunkou, obalované kuřecí závitky, kuřecí závitky obalovane, kuřecí závitky, obalvaý sýr se šunkou, kuřeci zavitky se syrem a šunkou, zavitky se sýrem, kuřeci zavitky se šunkou a nivou, kuřeci zavitek, kuřeci zavitky plnene šunkou a syrem, smažené kuřecí závitky, zapečené kuřecí závitky plněné sýrem a šunkou, obalované kuřecí špalíčky, závitky se šunkou a sýrem, šunkové zavitky se syrem, obalovaný sýr recept, recept na kureci zavytky s sunkou a syrem, domaci kureci zavitky se sunkou a syrem

Suroviny:
prsa kuřecí, šunka, sýr, hořčice kremžská, sůl, pepř, vejce, mouka, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu