Suroviny
Porce: asi 16
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 846 kJ / 919 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 100,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 4,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vajíčka - oddělíme bílek, ten vyšleháme, žloutky vyšleháme s cukrem, můžeme přidat trochu vlažné vody, postupně přidáváme mouku s práškem a sníh až je těsto hotové. Dáme upéci do formy.
Krok 2: Upečené necháme vychladit, je to důležité!
Krok 3: Krém si připravíme tak, že ušleháme šlehačky a přidáme másla a cukr dle chuti.
Krok 4: Korpus promažeme a zdobíme marcipánem, ten tedy kupuji a podle potřeby dobarvuji.
Zveřejněno 22. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dorty - vodní svět, šperkovnice a strašidelný hrad
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0OON
Moje poznámka
Dorty - vodní svět, šperkovnice a strašidelný hrad
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0OON
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 17 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 1 hodinou
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 6 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 7 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 11 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 12 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 12 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 13 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 13 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 14 hodinami
Tématické fráze:
dort mořský svět,
dort sova,
dorty sperkovnïce,
dort sova postup,
světove dorty,
dorty mořský svět,
svět dortů,
dort hrad postup,
nejlepší dorty světa,
nejlepší dorty na světě,
dorty,
nejlepší dort na světě,
dort hrad se strašidly,
marcipanovy dort sova,
dorty hrad,
mořský svět dort,
dort hrad,
dort s mořský svět,
postup na dort hrad,
dort se strašidly
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
prášek do pečiva,
olej,
kakao,
krém,
pomazánkové máslo,
cukr moučkový,
šlehačka,
marcipán
Komentáře (8)
na tu sovicku se tesim
je fakt, že tak do 1 hodiny to navlhne a změní trochu barvu, ale jinak to klidně drží i dva dny, ale většinou se to rychleji sní, mažu to ale fakt jen málo
pokusím se tu sovu vyfotit na jiném profilu a přidat, ta je fakt krásná, vypadá, že bude složitá, ale vůbec není
jen jsem se chtela zeptat. . .ty pod potahovku podmazavas tenhle krem? ja delala jednou hutny, ale byla v nem slehacka a naleptavala a rozpoustela mi potahovku
p.s. tesim se na dalsi tvoje dortokousky