Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 571 kJ / 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,27 g |
Tuky | 16,97 g |
Vláknina | 8,90 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,16 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme a nastrouháme nahrubo, vymačkáme vodu a smícháme s moukou a cibulkou, kterou jsme si předem také na hrubo nastrouhali. Přidáme sůl, pepř a muškatový ořišek.
Krok 2: Ve středně velké pánvi si rozehřejeme olej a nastrouhanou směs vložíme do pánve, pomocí vařečky přitlačime směs do pánve a necháme pomalinku péct.
Krok 3: NEMÍCHÁME!!!
Krok 4: Asi po 7 minutách můžeme obracet, já to obracím pomoci talíře, musí být stejně velký jako ta pánev, po otočeni přidávám po stranách máslo (nemusí být). Můžeme podávat se salátem.
Zveřejněno 30. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarská specialita Berner rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBYw
Moje poznámka
Švýcarská specialita Berner rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBYw
Nejnovější recepty
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 20 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 20 hodinami
Zavařená směs na špagety
Přidáno před 21 hodinami
Koláčky z listového těsta s dvěma náplněmi
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Helusadolezusacz před 1 hodinou
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
Subovi před 1 hodinou
Masové kuličky po švédsku
Anetus před 2 hodinami
Vylepšená česnečka
MilosCz před 2 hodinami
Nejjednodušší tvarohové těsto na ovocné knedlíky (bez vejce)
Fitulka před 3 hodinami
Zapečené brambory s cuketou a smetanou
jitkamore před 3 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
DvorMar před 7 hodinami
Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky
Fitulka před 7 hodinami
Tématické fráze:
rösti recept,
bramborák po švýcarsku,
švýcarské rosti,
rösti,
bramborové rosti recept,
bramborové rosti z vařených,
berner rosti,
resti,
recept na rösti,
brambory rösti,
rosti z vařených brambor,
recept rösti,
bramborové rosti,
recept na švýcarské rosti,
svycarske rosti recept,
bramborové rösti z varenych brambor,
domácí rösti,
rosti bramborák po švýcarsku,
resti recept,
švýcarské resti
Suroviny:
brambory,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
ořech muškátový,
olej,
máslo
Komentáře (16)
ja jsem se tohle naucila v Nemecku tam se to take podava k masu
ale je to opravdu svycarska specialita
www.mundo.cz/svycarsko/kuchyne
Ono je to i francouzské jídlo, Darphin (paillasson) brambory.http://grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=37&t...
Jak je ten svět malej