Suroviny
Porce: min 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 509 kJ / 1 795 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,56 g |
| Tuky | 169,36 g |
| Vláknina | 30,48 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,25 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 37,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuře naporcujeme na 8 dílů, osolíme a obalíme ve sladké a pálivé paprice.
Krok 2: Na pekáč nakrájíme na kousky rajčata, papriky, pórek, houby a na zeleninu poklademe kuřecí díly, na které naložíme plátky slaniny a másla.
Krok 3: Podlejeme vodou a pečeme dorůžova. Během pečení podléváme výpekem.
Zveřejněno 6. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mistrovské kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8Ql
Moje poznámka
Mistrovské kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8Ql
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 16 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 1 hodinou
Likérové špičky
Sahula před 3 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 3 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 3 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 3 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 4 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 5 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 5 hodinami
Tématické fráze:
mail mistro.sk loc:cz,
mistrovské pečení,
kuře pórek,
mistrovské pečivo,
kuře, rajčata, žampiony, paprika recept,
recept na pečené kuře na na paprikách rajčatech a hub,
recept na kure,
recept z kuřecího paprik a rajcat,
kuře pórek rajčat,
mistrovské pečené kuře,
mistrovské vaření,
mistrovké kuře,
kuře paprika porek,
kure rajcata papriky porek,
kure porek hliva,
recepty z kuřecích dílů
Suroviny:
čtvrtky kuřecí,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
cibule,
pórek,
houby čerstvé,
slanina uzená,
máslo,
voda,
sůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá
Komentáře (9)