Postup přípravy
Krok 1: Rozinky překrojit a namočit aspoň na hodinu do rumu.
Krok 2: Šlehačky vyšlehat do tuha, zašlehat salko, punčové aroma podle chuti, přidat namočené rozinky i s rumem.
Krok 3: Případně můžete trochu přibarvit červeným barvivem, chtěla jsem to přibarvit rybízovou marmeládou, ale ta barva byla hrozná.
Krok 4: Přendat do nádoby vhodné do mrazáku a dát zamrazit. Vždy po hodině je dobré promíchat.
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí punčová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XXx
Moje poznámka
Domácí punčová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XXx
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 15 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 17 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 19 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 19 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panna cotta - italský dezert
LouLou před 5 hodinami
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 7 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 8 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 9 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 10 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 10 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 10 hodinami
Tématické fráze:
recept na punčovou zmrzlinu,
recept na zmrzlinu punčovou,
punčová zmrzlina ze salka,
domácí zmrzlina brno,
recept na puncove aroma,
recept na domácí punčovou zmrzlinu,
punčová zmzlina,
rozinky v rumu,
punčová aroma,
punčové aroma - recept,
recepty na zmrziny,
zmrzlina s rumem,
domácí rozinky,
aroma punčova,
recept na domácí puncovou zmrzlinu,
domáca zmrzlna,
recepty na puncovou zmrzlinu,
top domácí zmrzlina recept,
punčové aroma brno,
punčová zmrzlna
Suroviny:
šlehačka,
salko,
rozinky,
rum,
aroma
Komentáře (2)