Postup přípravy
Krok 1: Vydlabeme vnitřek žampionů. Zbytek můžete použít do číny apod.
Krok 2: Žampiony po okraj naplníme sýrem Niva.
Krok 3: Rozložíme na plech s pečícím papírem a dáme na pár minut (max. 15) péct do předem předehřáté trouby na 18O°C.
Krok 4: Počítejte s tím, že se žampiony dost zmenší a při pečení pustí šťávu.
Zveřejněno 6. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXNR
Moje poznámka
Žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXNR
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 8 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 8 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 7 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 7 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 7 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 7 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 7 hodinami
Jablkový perník
collins před 9 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 11 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 12 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 14 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
žampiony chutovka,
žampionové chuťovky,
žampionová chutovka,
zampionova čína recept,
žampiony chuťovky,
chuťovky z žampionů,
žampionová chuťovky,
chuťovky se žampióny
Komentáře (4)