Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 767 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,17 g |
Tuky | 82,15 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 196 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,33 g |
Sacharidy | 4,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarůžkovo-žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwPn
Moje poznámka
Tvarůžkovo-žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwPn
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 8 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 12 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Tématické fráze:
chuťovky z tvarůžků,
trvanlivost žampionů,
tvarůžky v zampionech,
chuťovky mini bagetky,
chutovky z tvaruzek,
zampiony jako chutovka,
jednohubky se žampiony,
žampionová pomazánka na jednohubky,
recept tvaružky v žampionech,
tvarůžko,
trvanlivost žampiony,
žampiony trvanlivost,
trvanlivost žamponů,
zampiony-trvanlivost,
trvanlivost tvaruzku diskuze,
trvanlivost žampiony v lednice,
chuťovky k pivu,
trvanlivost zampion,
chuťovka z tvarůžků,
chutovky k pivu brno
Suroviny:
sýr tvarůžky kulaté,
pomazánka smetanová,
máslo,
majonéza,
cibulka jarní,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (14)
Díky,jsem potěšen,že chutnalo
... protože po pár zkušenostech s Colombovými recepty jsem prozíravě vyráběl z dvojnásobného množství surovin. I když musím nerad přiznat, že jsem musel "po babicovsku" provést několik náhrad, například pomazánkové máslo namísto té Bánovecké pomazánky, vynechal jsem majonézu. Ale byl jsem rád, že tvarůžky byly kupodivu docela vyzrálé (na to, že měly razítko trvanlivosti do 9. května), skoro žádný ten bílý "tvarohový" střed... veliká dobrota, díky za recept, zas ho někdy zopáknu!