Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 807 kJ / 4 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,83 g |
Tuky | 266,76 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,25 g |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 359,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev24
Moje poznámka
Dobrá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev24
Nejnovější recepty
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 20 minutami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 4 hodinami
Masová klubíčka
Přidáno před 4 hodinami
Masové kuličky k vínu a pivu
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené rolky z kotletky
Pavel13Novak před 45 minutami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
1anoli1 před 2 hodinami
Škvarková pomazánka
Valis před 2 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Lucinka85 před 4 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
Tereziena před 4 hodinami
Karlovarské knedlíky I
klasimova před 5 hodinami
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Zuzka1023 před 5 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
veronika_straka před 5 hodinami
Čočková polévka s pohankou (falešná zabíjačková)
wimra před 6 hodinami
Vepřové kostky s hořčicí
Fuxinnka před 7 hodinami
Tématické fráze:
pudinková náplň do rolády,
dobrá roláda,
dobrá piškotová roláda,
pudinková roláda,
dobre rolady,
jak srolovat roladu,
jahodová roláda podle karolíny,
jak srolovat piškotovou roládu,
sýrová roláda podle l.hrušky,
recept na dobrou roladu,
dobrá nápln do rolády,
dobra piškotové rolády,
náplně do rolády piškotové,
piškotové těsto,
dobrá roláda recept,
krem do rolad,
dobre roláda,
dobrá roláda recepty,
dobré piskotove rolády,
srolovat roládu
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
marmeláda,
máslo,
mléko,
pudinkový prášek,
rum,
cukr moučkový
Komentáře (11)
Budeš rada, ak sa ti spoja konce cesta
No a potom to zopneš tými okvietkovanými špendlíkmi, aby sa ti to celé nerozpadlo - načo ináč by tam boli
Karolína, to neber ako výsmech, ale ako skúsenosti tých, čo si už niečo odpiekli.
Po dvoch-troch desaťročiach to už budeš vedieť posúdiť aj ty.
Inak na krém maslo s cukrom vždy šľahám, dovtedy, kým nie je cukor cítiť. Rozhodne si myslím, že rozmačkať maslo nestačí.