Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda za syrova

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 5. 2008 21:21

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota17 443 kJ / 4 169 kcal
Bílkoviny50,02 g
Tuky320,43 g
Vláknina17,24 g
Cholesterol1 241 mg
Sodík343 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy221,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Paprika

7. 8. 2009 19:32

Co je nepečené je dobré.Proto na druhou stranu mám rád ostré a salmonela se vypálí.Vždyť já i těsta před Vánoci Paprice ujídám,ještě před tím,něz je protahne troubou.:yes:
Tonda - o Papriky milující nepečené moučníky

JanaDorazinova

7. 8. 2009 19:29

Já čtu..Roláda zo syra..:-D:-)), už jsem fakt trefená slepotou a říkám si, sakra, hnědý sýr:-)) a ona je to roláda za syrova! No, syrové, nesyrové, já rozhodně plusuji, co už naděláme se salamonelozou, když je i v pepři a jinde. Já mám celoročně domácí vajíčka a zase jsem slyšela verzi, že vajíčka zásadně neumýváme, ale proč, to se mi z hlavy vykouřilo:-/. Každopádně, tu nemoc lze dostat i jinak, všude je tolik nebezpečí v jídle, že to neovlivníme nijak moc.:-/

vybusna

12. 5. 2008 23:33

v kazdom pripade....zarucene tie vajcia pred pouzitim umyvat neprestanem :o)

tejaja

12. 5. 2008 23:28

Vybusna : ja som myslela to, že ak vajce obsahuje salmonely v žĺtku, je zbytočné umývať škrupinu. Ostatne, salmonely hynú pri tých 70 st., ale tá teplota musí pôsobiť aspoň 10 min. Kto bude umývať vajce v 70 st, viode taký čas? To ruky nevydržia :)))

vybusna

12. 5. 2008 20:46

Myslim, ze som celkom zrozumitelne napisala, ze ak umyjme vajce pri teplote 70 stupnov, tak sa mozu odstranit salm.bakt. na povrchu skrupiny. To, ze umytie neodstrani vnutorne tak to da hadam rozum nie?

tejaja

12. 5. 2008 19:52

vybušna, salmonelové baktérie sú aj v žĺtku, takže umytie nestačí. My robievame 2 podobné rolády, robila ich ešte moja babička a tam surové žĺtky nejdú. Pridávam k receptom, vyskúšajte, sú výborné.

vybusna

12. 5. 2008 11:31

tie vajicka treba este pred rozklepnutim umyt v horucej vode...salmonelove mikroby sa drzia na skrupine a v bielku....takze toto by mohlo pomoct aspon proti tym vonkajsim.Hynu pri 70stupnoch. no a potom treba dufat, ze v bielku nie su. Ja som sa solmonelou este nestretla, tak spokojne robievam tatarak a pod.

Olina-preclik

11. 5. 2008 23:24

Možná bych se bála těch vajíček za syrova. Potkala jsem salmonelu a fakt není o co stát. Chtělo by to zaručeně zdravá vejce.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nepečená sýrová roláda nepečené rolády sýrová roláda nepečená lososová roláda syrovarolada levne rolady nepečené moučníky nepečený sýrový dort nepečený dort s jogurtem syrového rolady recepty za syrova nepečený dort z jogurtu syrová nepečená roláda slané nepečené rolády recepty-syrova rolada nepečený dort z bílého jogurtu slana zdobena rolada syrove roladky s lososem syrova za syrova

Suroviny: ořechy strouhané, piškoty, cukr, káva černá, rum, kakao, tuk hera, vejce, máslo, cukr, žloutek, rum

TopRecepty.cz

Roláda za syrova

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O3B